Vértesboglár község hivatalos honlapja

Betűméret

Karácsony az óvodában

Az adventi időszak első vasárnapján meghívást kaptunk és felléptünk a templom előtt a gyerekekkel német és magyar nyelvű zenés, hangszeres műsorral. Ez az időszak meghitt hangulatban telt az óvodában. Mindkét csoportban az adventi koszorúkon meggyújtottuk hetente az újabb gyertyákat….

 

ADVENT-KARÁCSONY-WEIHNACHTEN 2013.

„ Advent, Advent ein Lichtlein brennt….”

Az óvoda öltözője, a csoportszobák is karácsonyi pompát kaptak. A várakozás ideje alatt meghívást kaptunk a bodméri Idősek Napjára, hogy műsorunkkal színesebbé, meghittebbé, örömtelibbé varázsoljuk számukra ezt a délutánt. Mint minden évben most is karácsonykor izgatottan érkeztek a gyerekek az óvodába.

Reggeli után meghívott vendégeinkkel az ebédlőbe mentünk, ahol a Bicskei Gyermekotthon nagylányai egy bábműsorral kedveskedtek a lurkóknak: „A Télapó kesztyűje”.

Hatalmas sikere volt!!!!! Köszönjük a lányoknak!

A műsor alatt az „angyalkák” feldíszítették mindkét csoportban a felajánlott fenyőfákat ( Szabó Ferenc és felesége által) karácsonyfának és az óvoda ajándékai is oda kerültek!

Ajándékot kaptunk még a vértesboglári Képviselőtestülettől (fényfüzéreket), a Vértesboglári Nemzetiségi Önkormányzattól (fejlesztő játékokat) és a bodméri Polgármester Úr, Balogh István a Képviselőtestülete nevében mandarinnal kedveskedett a gyerekeknek.

Köszönjük szépen!!!!

A délelőtt folyamán izgatottan bontogatták ki az ajándékokat a gyerekek és játszottunk ebédig.

Travel Turne Tranzito